Referenciák


Nincs is látványosabb módja a SEO CMS sikerének, mint amikor megnézzük a migrálás előtti és a migrálás utáni sebességeket, mikor összehasonlítjuk a rendszer előtti és a rendszerre migrálás utáni eredményeket.

Írjon nekünk!

Legfrissebb munkáink


ÚJABB MIGRÁLÁS UTÁNI EREDMÉNYEK


Írta: Váraljay Gabriel

Nincs is látványosabb módja a SEO CMS sikerének, mint amikor megnézzük a migrálás előtti (amikor még nem SEO CMS motor hajtotta az egyik ügyfelünk oldalát) és a migrálás utáni (már SEO CMS-be mozgatott oldal) sebességeket. Meggyőződésünk, hogy a SEO CMS ereje épp a statikus oldalak kiszolgálásában rejlik. Ez az, amiben verhetetlenek vagyunk. A keresők (pl. a Google motor robotja) bejön az oldalra, és az indexelést villámgyorsan végrehajtja. Ugyanez más rendszerek alatt sokkalta lassabb.

Érdemes egy pillantást vetni a fenti képre, amelyből világosan látszik az, hogy a migrálás előtt 1000 milliszekundum körül mozgott az elérési sebesség, most pedig 250 és 400 között mozog ugyanez. Mindezt a SEO CMS filozófiájának és egyedi motorjának köszönhető.

Google Index - SEO CMS


Webáruházak esetében az egyik legfontosabb paraméter a Google által indexelt oldalak száma. Amit a Google nem tart az indexében, azt az interneten keresők nem találhatják meg, így olyan mintha nem is létezne. A 1. képen egy webshop látható, aminek 11 729 termékét (oldalát) küldik be a Google-nak, de ezekből az oldalakból a Google csak 4 439 oldalt tart az indexében. A többi termék a Google keresőből elérhetetlen.

A második ábrán a SEO CMS -ben kezelt webshop paraméterei láthatók. Itt 17 298 terméket küldünk be a keresőnek, amiből 17 053-at értékesnek talál a kereső és bent tartja az indexében. Ebben az esetben a termékek 98,58 % -a (SEO CMS) érhető el, míg a nem SEO CMS-ben kezelt webshop esetében csak 37,84%.

Weblap sebesség


Az ábrán egy egyedi fejlesztésű portálmotor válaszidő grafikonja látató. Mit is látunk pontosan? A weblap egy ideig működött, de ahogy a látogatottsága és a tartalom mennyisége emelkedett a rendszer lelassult (40-50 másodpercre nőtt egy oldal letöltési ideje). Egy újabb fejlesztéssel ideiglenesen lehetett orvosolni a problémát, de a rendszer ismét elkezdett lassulni. A fejlesztés után is 18.5 másodperc alatt töltődött be egy oldal. Az adatokból látszik, hogy a fejlődést a hibás keretrendszer akadályozza.

A második ábra a SEO CMS-be migrált oldal válaszidő grafikonja. A mért válaszidők olyan kicsit, annyival gyorsabb lett a rendszer, hogy az értékek a grafikonon, csak egy vízszintes vonaltat mutatnak a 0 mellett. A képre kattintva látható az ábra nagyobb felbontásban és megfigyelhető, hogy a letöltődési idő 1,2 másodpercre javult.
A migrálás eredményeként egy olyan portálból ami lassabb volt mint a világ weblapjainak 100% és olyan portál lett, ami gyorsabb mint a világ weblapjainak 87%!
A migrálás kevesebb mint 2 hétig tartott. A weblap a hanyatlás helyett egy pénztermelő eszközzé változott.

SEO CMS gyorsaság


Azonos webshop teljesítményének javulása látható a képen, miután átmigráltuk SEO CMS-re. A felső kép egy egyedi fejlesztéső keretrendszert mutat, az alsó kép a SEO CMS -ben üzemeltetett azonos webshopot.
Portálok esetében is hasonló eredményeket mértünk A Google rangsorolási paraméterei között az egyik legfontosabb a weblap sebessége, így ha a találati listák élén szeretne megjelenni elengedhetetlen, hogy gyors keretrendszere legyen! A SEO CMS segít Önnek a találati listák élére kerülni.

Növekedési problémák


Az ábrák egy egyedi fejlesztésű, SEO CMS migrálás előtt álló portálmotor haláltusáját örökítik meg. A grafikonokon látható, hogy a naponta feltérképezett oldalszám 2 hónap alatt 10.000-ről 60.000-re emelkedik. Ezzel párhuzamosan nő a naponta letöltött adatok mennyisége. Ez a két paraméter jelentős terhelés emelkedést jelent a szervernek, így a szerver válaszideje megnő, a webshop szinte a használhatatlanságig lelassul. (75 másodperc és 130 másodperc között mozog 1 oldal letöltődési ideje). Ha ilyen grafikont lát, akkor a legjobb döntés, ha megrendeli a SEO CMS -t. Pár nap alatt átmigráljuk a weblapját, vagy webáruházát és folytathatja az értékesítést egy sokkal jobb keretrendszerben. Ha a saját portálmotor kijavítása mellett dönt, akkor belekeveredhet egy több hónapos fejlesztési fázisba, ami alatt a fejlesztések költséget jelentenek és mellette még a webshop sem termel.

SEO CMS előnyök:

  • olcsó üzemeltetés
  • gyors webshop
  • könnyű és gyors portálépítés

SEO CMS-re migrálás hatása


A képen látható, hogy mit jelent, ha SEO CMS-re átmigrálunk egy weblapot. (240%-os növekedés). A mérés a lényegi SEO munkák megkezdése előtt készült, így csak a SEO CMS teljesítménynövelő hatását mutatja.
A SEO CMS alkalmas a látogatottságnövelési munkák támogatására, így a forgalom a SEO munkák megkezdése után még dinamikusabban fog emelkedni.

Írjon nekünk!