skcoktatokozpont.hu

Link:
Megbízó:
Projekt indulása:
Előző weboldal:
Specialitás:

www.skcoktatokozpont.hu
SKC-Consulting Kft.
2015. március
Megújuló, hatékony marketing site
jelentkezések számának növelésAz SKC-Consulting Kft. 2008 óta foglalkozik pályázatírási tevékenységek mellett oktatásszervezéssel is és már 417 képzést bonyolítottak le sikeresen, elégedett résztvevőkkel.
2013-ig 19 akkreditált képzésből, 58 OKJ-s tanfolyamból és 120 Munkaügyi Központhoz bejelentett képzésből válogathattak érdeklődőik.
Az új felnőttképzési törvény változásai miatt és az új rendszernek megfelelően átformálták a legkelendőbb és leginkább a hallgatói igényeket kiszolgáló képzéseiket. Jelenleg is 19 engedélyezett képzésükből lehet választani, tanfolyamuk között egyaránt megtalálhatók nyelvi, számítástechnikai és különböző OKJ-s képzések, szakmai továbbképzések és különböző készségfejlesztő tréningek, kommunikációs, tárgyalástechnikai, értékesítési, vezetői és Lean szemlélethez kapcsolódó tréningek.
Ez a nagy növekedési dinamika megkövetelte, hogy a webes felületen is korszerű, gyorsan bővíthető tartalommal jelenjenek meg és meg tudják szilárdítani eddig elért piaci pozíciójukat.
Fenti elképzelésük megvalósításához a W&F SEO CMS megoldását választották és az első publikus megjelenéshez szükséges fejlesztéseket követően hétről-hétre jelennek meg újabb és újabb tanfolyami tartalommal.
SEO tanácsadási szolgáltatásunk folyamatos igénybevételével 2015-ben szeretnének bekerülni a legismertebb és legsikeresebb oktatási szolgáltatók körébe.