Gyakran ismételt kérdések


Mi a különbség a SEO CMS és más CMS rendszerek között? Miben tud mást nyújtani a SEO CMS? Mi az előnye a zárt forráskódú keretrendszernek a nyílt forráskódú ingyenes rendszerekkel szemben? Elmondjuk Önnek!
SEO CMS vagy Egyedi fejlesztésü weblap?Milyen előnyökkel jár és milyen kompromisszumokat kell kötni?


Az egyedi fejlesztésű weblapok minden esetben jobban kielégítik az Ön igényeit mint bármely dobozos termék. Ezzel a ténnyel nem lehet vitatkozni. :)

Csupán két kérdés merül fel:
Tudja Ön pontosan, hogy mire van szüksége és mi kell ahhoz, hogy egy weblap pénzt termeljen az interneten?
Mennyi ideje és pénze van az egyedi szoftverálom megvalósítására?


SEO CMS vagy OpenSource?Milyen előnyökkel jár és milyen kompromisszumokat kell kötni?


A nyílt forráskódú rendszerek bekerülési költsége alacsonyabb, mint a SEO CMS indulási ára abban az esetben ha nincsenek egyedi fejlesztések. A SEO CMS előnye a nyílt forráskódú rendszerekkel szemben nem az indulás pillanatában mutatkozik meg, hanem az üzemeltetés során.
A SEO CMS rendszerben felépített weblapok olcsóbban üzemeltethetők, mint bármilyen konstrukcióban létrehozott weblap. (Jelenleg akár 5,000 oldallatöltésenként is az ár csak 1 €!).
A nyílt forráskódú rendszerek előnye az indulásnál, de hátránya az üzemeltetés során, hogy rengeteg modul érhető el ingyenesen. Ezeket a modulokat különböző létszámú és minőségű fejlesztő csapatok tartják karban. Az idők során egyes modulok támogatottsága megszűnik, vagy nem lesznek kompatibilisek más modulokkal. Így a weblap, amit felépített nyílt forráskódú elemekből olcsón, az idők során kezelhetetlenekké válhatnak. Ha megszűnik egy modul támogatottsága, de Ön erre a modulra építette a weblap egyik szolgáltatását, akkor azt le kell fejlesztetnie ami extra költségekkel terhelheti meg a projektet.
Gazdaságosabb, ha a SEO CMS szintén extra mennyiségű szolgáltatásából építi fel a weblapját. Így Önnek olcsóbb lesz a weblap üzemeltetése, nem kell kezelnie a megjelenő IT biztonsági frissítéseket, verzióváltásokat. A SEO CMS üzemeltetői automatikusan és ingyenesen elvégzik Önnek ezeket.