parfumos.hu

Link:
Megbízó:
Projekt indulása:
Előző weboldal:
Specialitás:

parfumos.hu
Primus Motor Kft.
2014. június
új, induló weboldal
webshopA Primus Motor Kft. induló webshopukhoz keresett olyan webes szakértő partnert, amely biztosítja számukra kezdő projektként a biztos alapokat és a gyors térnyerést saját szektorukon belül.
A SEO CMS olyan informatikai hátteret és webes márkafelépítési projekt megoldást nyújt a parfumos.hu weboldalnak, mellyel a legkevesebb erőforrás és időráfordítás mellett borítékolható a kitűzött célok elérése.
Ezek mellett a parfumos.hu projekt a külföldi térnyerésben és új piacok szerzésében is vakon megbízik a SEO CMS eddigi tapasztalataiban és tudásában.
Most születő weboldal lévén egy közösen egyeztetett template (sablon, elrendezés) kidolgozásával indult a munka, melyet a tartalom feltöltése után az optimalizálás, és az apró részletek kidolgozása követett. A webshop-os rendszer bekötése és tesztelése után a termékek szüntelen feltöltése és az áruszinkronizálás zajlik.
Mindezekkel párhuzamosan pedig a teljesítmény adatokat monitorozzuk és ezek optimalizálásával az oldal folyamatos bevezetésre kerül a keresőkbe.