marcopolohostel.com

Link:
Megbízó:
Projekt indulása:
Előző weboldal:
Specialitás:

marcopolohostel.com
Mellow Mood Hotels
2014. január
egyéni weblap
BookAssistA marcopolohostel.com weboldal korábban sebesség és teljesítmény tekintetében is pusztán közepes eredményt mutatott, pedig a szállodai szektorban uralkodó erős verseny miatt a megfelelő webes jelenlét elengedhetetlen a sikerhez.
Egy hostel weboldalának számtalan kritériumnak kell megfelelnie, azon túl, hogy belföldön könnyen rátalálhassanak a keresgélők. Szem előtt kellett tartanunk, hogy a Marco Polo Ho(s)tel elsődleges ügyfélköre angol, német, legyen és spanyol nyelvterületen található, éppen ezért is fontos a megfelelő találati pozíciók bezsebelése a külföldi oldalak között is.
A sikeres webes jelenlét egyik alap pillérének számító sebesség adat a projekt indulásakor 55/100 pont volt a Google mérése szerint. Az új weboldal migrálásakor ezt az értéket 76/100 pontra tornáztunk fel. A további gyorsítás is az elsődleges tervek között szerepel, ennek azonban jelenleg gátat vet a külső bekötött BookAssist foglaló rendszer.
A marcopolohostel.com oldal most már rendelkezik tablet/mobil verzióval is, amely a mai korban szintén egy egyre szélesedő potenciális ügyfélkör elérésének fontos eszköze.