www.studytime.hu

Link:
Megbízó:
Projekt indulása:
Előző weboldal:
Specialitás:

www.studytime.hu
StudyTime Oktatási Konzultáció
2015. július
bonyolult, hibás weboldal
látogató szám növelésA StudyTime Oktatási Konzultáció külföldi oktatás szervezéssel foglalkozó cég, amely már közel 10 éve van a piacon. Minden lehetséges platformon igyekeznek jelen lenni, így az interneten is.
A cégvezető elmondása szerint az évek során a weboldal építésével és üzemeltetésével kapcsolatosan mind pozitív, mind negatív tapasztalatokat is sikerült bőven szereznie
A SEO CMS a látogató szám növelésében és a weboldal optimalizálásában segít a StudyTime-nak új responsive oldal építésével és folyamatos SEO tanácsadással.
A studytime.hu weboldalának első vizsgálatai már sejtetni vélték, hogy egy túlbonyolított, komplex és hibáktól hemzsegő weboldal került a kezünk alá.
A StudyTime weboldala tartalmát tekintve egy folyamatosan változó website. Tartalmak születnek, megszűnnek és változnak a külföldi oktatás szervezésének megfelelően.
Olyan rendszer mentén építettük újjá a weboldalt html alapokra, hogy az oldal gyors, hatékony legyen és a változtatások minden gond nélkül könnyen eszközölhetők legyenek.